Idézet:
medgypeti eredeti hozzászólása
Kérdésem:el lehet-e ill.etve el kell-e ezt dobni, ha szinte biztosak vagyunk benne, hogy az ellenfélnél AA van.Itt az ellen egy jobb játékos volt az asztalnál nem csinált őrültségeket, ráadásul eddig nem is nagyon 3beteltem ellene.
|
Esküszöm még nem láttam a végeredményt, de leírom a véleményem.
240 hand van azz ellenről, tehát azért már valami kialakult képünk van róla. Tudni kell hogy bosson vagyunk és 5max. Tapasztalataim alapján aki a bosson 19%os VPIP-vel rendelkezik az már a jobbak közé sorolható.
Pro: KK-t nem szívesen dob az ember PF
Kontra ahogy írtam a számai rendben, és ami a legfontosabb ebben a szituban az a 3bet% és hogy szinte betolta az egész stack-ét AA-t prezentálva.
Hogy mit tennék?
Megadnám, mert én ilyen vagyok 
, de annyira AA-t érzek, de még akkor is van 19%unk. Na de ha csak QQ vagy AK akkor favoritok vagyunk
szóval call, hisz kell egy kis gamblerkedés is a játékunkba

- bár ez nem teljesen az, hisz nagyon jó lapod van és valamelyik GODMODE videóban hallottam, hogy cca. 1:24-hez az esély, hogy kifogunk egy AA-t.
UPDATE:
Na elolvastam a végkifejletet

Teljesen egyértelmű volt hogy AA van nála, de hát...olyan nehéz eldobni azokat a rohadt lapokat. Pedig az lett volna a helyes játék már belátom. A gamblerkedést meg meg kell hagyni egy magasabb VPIPvel, PFR-el és főleg 3bet%-al rendelkező idióta ellen. Lesz bőven rá lehetőség.
Szóval az van hogy magasabb téten lehet eldobnám egy ilyen ellen...
A fenébe, teljesen felhúztam magam, hogy a read jó és csak annyit kellett volna írni hogy FOLD...