Téma: Cake Poker
Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2007-11-30, 16:41   #4 (permalink)
Valhalla
Törzsvendég

Összes hozzászólás: 378
Alapbeállítás

Bevallom, soha nem játszottam a Cake-n, viszont ismerek néhány általam szavahihetőnek ismert fazont, akik egymástól függetlenül ajánlották.
Fő indok: ha ellenfelednek 4 outja van, 11-ből egyszer fog nyerni, ha 1 outja, akkor 47-ből egyszer, magyarán érezhetően korrekt a lapjárás, nem jönnek azzal, hogy 160 milliárd leosztás után kijön a matematikai átlag. Persze rosszabb vagy jobb sorozatok lehetnek, ugyanúgy mint élő játékban.

Amit tudok még: tilos a PT, Pahud, meg egyéb, a hálózat elve, hogy ne szoftveres segítséggel nyerj, hanem csak azzal ami a fejedben van. Nincs ellenfél kiértékelés sem, sőt a nickname-det is változtathatod minden nap. Na ezért nem is igen nyomják itt regulárok. Szal próbálják minél jobban az élő póker körülményeket biztosítani, de pl. testbeszéd ugye nincs

A játékosok nagy része kegyetlen gyenge, inkább hobbi pókeres lehet, sok az amcsi és orosz játékos (úgy látszik a cold war itt folytatódik ) viszont rettenetesen agresszívek. Nekem úgy javasolták, hogy amíg hozzá nem szokom a stílusukhoz, max. egy asztalnál játsszak, csupán azért hogy ne bukjak nagyon sokat. Ha megvan az ellenszer, jöhet a kifosztás
Én mindenesetre örülök, hogy ide is lehet regelni az akadémián keresztül, előbb-utóbb kipróbálom. Viszont most még van egy kis dolgom az Everesten.
Valhalla nem elérhető   Válaszol idézettel