Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2008-01-09, 01:18   #22 (permalink)
Argentína
Törzsvendég

Hely: Mezőkövesd
Összes hozzászólás: 345
Alapbeállítás

Én nagyon sokat jáccok full ring. Szerintem konkrét indulási stratégia nem létezik: minden asztal-, ellenfél- és leginkább teremfuggo!
Vannak termek ahol feszesen jobban lehet nyerni (Bodog), van ahol sztem lazán kell jáccani (Cake).
A full ringnél sztem nagyon sokat számit a rutin. Például egy jó játékos ki tudja hozni az összes párt plusszosra, poziciotol fuggetlenul.

Az elottem szolokkal nagyjábol egyetértek az indulási stratégiákban, nálam valahogy igy néz ki a dolog:
Korai: AA, AK, AQ, KK, QQ, JJ mindig raise
AJ, TT, 99 limp or raise
KQs, KJs, QJs, J10s, Axs limp, de legelsobol inkább fold, ha már 1 valaki megadta a vakot, akkor mindig call
77-22 limp, never fold
Középső: AA, AK, AQ, KK, QQ, JJ, AJ, TT, 99, 88 raise
KQs, KJs, K10s, QJs, Q10s, J10s, Axs, 109s, 98s limp
77-22 limp
Hátsó: AA, AK, AQ, KK, QQ, JJ, AJ, TT-77, A10s, KQs raise, ha körfold van, akkor szinte mindegyikkel lehet emelni, ami a középsonél limp volt
66-22, J9s, 109s, 108s, 98s, 97s (kedvenc lapom, nem dobom el!), 87s, 86s, 76s, 75s, 65s, 64s, 54s, 53s, K9s, K8s, Q9s, ha sokan limpeltek akkor call

Nagyjábol ennyi, remélem áttekintheto. Ebbol is látszik, hogy én az átlagosnál lazábban jáccok, általában NL200-400-on.
Ja és a 3bet: AA, KK, QQ, JJ, AK mindig, pozicios emelésekre, tehát mondjuk ha SB, BB-n vagyunk, akkor AQ, AJ, TT,99 is nyugodtan lehet reraise, de ez már inkább ellenfélfuggo.
Argentína nem elérhető   Válaszol idézettel