Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2008-01-15, 16:49   #150 (permalink)
Vika
Törzsvendég

Összes hozzászólás: 892
Alapbeállítás

Idézet:
Littlemage eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Oksi, igyekszem. Az AT partinál az ellenfelet akartam megjátszani, elég pancsernek ítéltem, de annál nagyobb szerencséje volt végig.
Szia!

A legfőbb gondnak azt látom, hogy NL10-hez túl agresszív a játékod. Ez így lehet, hogy hülyén hangzik, hiszen 6 maxon lényeges az egészséges agresszivitás, de amikor sok a fogalmatlan ember, akkor jobb ebből visszavenni egy kicsit. Ezt úgy értem, hogy amikor valakit úgysem tudsz kizárni flopon, mert nem gondolkodik, csak a saját lapjait látja, akkor közepes lapokkal flopon inkább emelj kisebbet vagy várd meg, hogy a lapod olcsón feljavuljon, mert a fogalmatlan ellenfeleid sok esetben még a teljesen egyértelmű nutodat is ki fogják fizetni teljes beülővel. (Én leszoktam mostanában a 90-100%-ban alkalmazott cbetekről, egyszerűen nem éri meg NL10-en, csak akkor kezdek izmozni nagyrészt, ha eltalált a flop. Szerintem ez itt kifizetődőbb játék, én mindenesetre lényegesen kevesebb dolgot vágok a falhoz, mióta változtattam. ) Sokszor hangosan röhögök a gép előtt, hogy milyen nyilvánvaló lapjaimat fizetik ki akár két beülőkkel is.

A másik probléma pedig ott van az idézetben. Ezen a téten nagyon kevés olyan ember van, akit érdemes "arcra" megjátszani. Bőven elég, ha a saját lapjaidat játszod, megint csak azt tudom mondani, hogy elképesztő helyzetekben is képesek kifizetni az embert a nyugati "pókerguruk" az összes pénzükkel. Egyébként osztom Spirited véleményét, ha AT-t kapsz kézbe, akkor oké, hogy emelsz vele, de ha visszahívást kapsz, akkor dobd el olyan messzire, amilyen messzire csak tudod!

Fel a fejjel! Sok leosztást lejátszottunk együtt, így tudom, hogy alapvetően nem játszol rosszul. Kicsit kevesebb agresszióval és kicsit több türelemmel helyre fog állni a világ rendje.

Ui: Úgy tudom, hogy a pot limites játék nagyon megy. Miért nem játszol többet ilyen asztalokon? Ugyanabban a cipőben járunk, ezért írom, hogy amíg havonta ki kell szednünk egy bizonyos összeget, és éppen ezért nem nagyon tudunk bankrollt építeni, addig 100%-ig arra kell koncentrálni, ami a legjobban megy. Én sem vagyok boldog attól, hogy mostanában lebutítottam a játékomat az eredményesség érdekében, de a cél szentesíti nálam az eszközt per pillanat.
Vika nem elérhető   Válaszol idézettel