Kösz srácok az együttérzést és tanácsokat. Egyébként a moneybookers support tegnap este óta még nem válaszolt. Úgy tűnik egy ilyen hack a rendszerükben még nem borítja fel a "szokásos üzletmenetet", már ami a levekre történő válaszolást illeti. Gondolom nem először fordul elő ilyesmi náluk...
Idézet:
Godmode eredeti hozzászólása
Ejejej, ez nagggyon kellemetlen. Velem hasonlo nem tortent meg (kopp-kopp), hasznalj kulon jelszot mindenhova, ajanlanam a kovetkezo oldalt: http://www.pctools.com/guides/password/ (10, vagy karakterrel hasznald, tobbi beallitas ok).
|
Eddig is több jelszót használtam, de ezután már biztos, hogy mindenhol másikat fogok.
Idézet:
buktar eredeti hozzászólása
Ez nagyon durva!
Egyszer kaptam egy kamu levelet a moneybookers nevében, hogy lépjek be egy oldalra és azonosítsam magam. Ezt visszaküldtem a message centeren keresztül. Persze választ azóta sem kaptam.
Ezután kb. 2 hétig naponta bombáztak hasonló tartalmú levelekkel, hogy le vagyok tiltva meg ilyenek.
Azóta kb. 2-3 tranzakciót bonyolítottam le, működött.
Gondolom a jelszavad egyből módosítottad?
|
Ezt a levelet én is megkaptam. Ezzel még szerencsére nem találtak fogást rajtam. :-)
Ja és a jelszavam persze egyből módosítottam. Most épp vmi újabb keletű trójai-irtó beszerzésén töröm a fejem. E téren is szívesen látnám a szakavatottabbak tanácsait.