Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2008-01-30, 13:06   #27 (permalink)
medgypeti
Törzsvendég

medgypeti logója

Hely: Valuetown
Összes hozzászólás: 2.130
Üzenetküldés MSN-en keresztül medgypeti részére Üzenetküldés Skype™-on keresztül medgypeti részére
Alapbeállítás

Idézet:
kanrich_ eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Szerintem senkit nem bántasz meg, és én személy szerint szívesen elmondok egy két dolgot, mondjuk Zoleee meginterjúvol De én nem tartom magam egy igazán jó játékosnak. Próbálok okosan gondolkodni, sokat tanulni és másoknak is segíteni, de nálam sokkal jobbak vannak. A legnagyobb hibám az, hogy nem vagyok egy kockázatkereső típus, a pénz értéke sokat jelent számomra és nem merek felfelé menni, korábban nem ilyen voltam, de úgy tűnik öregszem... (régebben simmán beültem a Tropicana-ban pl. PL2000/4000-es asztalra, ma már 500/1000 felett nem érezném jól magam)
Én tökéletesen jól megvagyok mostanában 50-es, 100-as asztalokon (mikor milyen kedvem van), ezeken a szinteken elég jó BB/100-at hozok.
Ezt csak azért írtam, hogy nehogy csalódást okozzak esetleg ilyen téren.
Én is szívesen olvasnék egy interjút veled, csakúgy mint Skiboy-jal w2p-al, spiriteddel és Zolee magadat is meginterjúvolhatnád!
Sőt ha jól tudom Argentina is elég magas szinteken játszik az ő történetét is szívesen látnám!
medgypeti nem elérhető   Válaszol idézettel