ma hivatalosan is "szintet" váltottam, cake-n mostmár kizárólag NL20-at fogok játszani, két asztalon. + 3 bodog NL10, mind a kettő technikai okok miatt, bodogon ott a pokeredge, ezaltal a jo ellenfelvalasztas lehetosege, viszont NL25-on arrafele lenyegesen kevesebb a fish, legalabbis cake-hez kepest.
cake-n pedig azert nem fogok NL10-et nyomni, mert regeltem rakeback miatt egy masik skinjere, es ott egyszeruen nem jelennek meg az NL10 FR asztalaok,
helyette van kb. 1 cirilbetus asztal. a sok kis paris 1xxxxx helyett. mindegy.
erzem az NL20 elonyet is, kicsit komolyabban veszem, nem is csinaltam egy fishcallt sem talan az este, rekord.
egy kicsit teli is van a gatyam a "nagyobb tet" miatt, de remelem megszokom gyorsan.
remelem a jelenlegi jol beallt 35ptbb/100-am (NL10) nem fog NL20-on a felenel kevesebbre csokkeni, kulonben minek leptem szintet?
sokszor kezdek 5 asztalon jatszani, birom a tempot, de az ellenfeleket ilyenkor mar nagyon figyelem, max akkor irok valamit hozza ha epp velem jatszott.
ugye ekkora asztalmennyisegnel mar masoknak sem megy ez?
(nem er rohogni, nekem az 5 asztal elég sok még, tudom van aki 24-en nyomja meg ilyenek)
|