Megnéztem a scriptedet, ez így elég bonyolult szerintem. Külön nyomogatni az astalszámot. Csináld ugy, ahogy az előbbi hozzászólásomban írtam. Felteszem az én scriptemet, ez mini viewra van írva, ha teljes asztalt használod, akkor csak a koordinátákat írd át a windowsspy segítségével.
F5: Fold/auto fold
F6: Check/ autocheck
F7: call, autocall
F8: Raise - itt előtte be kell állítani az emelés nagyságát.
Én úgy írtam meg, hogy ha úgy van, akkor előre az auto funkciókat is pipája be. Van benn egy csúsztatás(sleep), s nem is akad össze. én ezt már "régóta" használom. a check/foldot nem programoztam be. Azt olyan gyakran nem használom, vagy rákattintok, vagy bejelölöm a check-et, s ha ráemelnek, úgyis kéri mégegyszer. s az autofoldal is vigyázok, mert van, hogy eredetileg eldobnám a lapot, de ha csak ketten vagyunk, akkor raise lesz belőle.
Én jól használom, esetleg az első videóm elején van egy rövidke bemutató.
Ui.: Feltöltöttem azt a betpot programot is, amivel tudod a görgővel állítani elvileg a vakot, meg jobb gombbal 2/3, 1/2, 1/2-ed potot betel. Ez nem működik minden kliensnél megfelelően, úgy töltöttem le, betdirecten működik, eurolinxen, nordicbeten nem. nem tudom miért, majd lehet jobban megnézem.
S van egy autoloader is.
|