Téma: Napi Bad Beat
Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2008-03-05, 19:01   #326 (permalink)
Vika
Őstag

Összes hozzászólás: 1.171
Alapbeállítás

Ilyet még nem láttam.

Az asztalnál ül egy finn srác, ha létezik totális idióta, ő az. Folyamatosan blöfföl, ráadásul valami iszonyatos szerencséje van, ha meg véletlenül nem, akkor iszonyat módon eltalálja a flop. A flopnézése olyan 98% lehet. Kifigyeltem a dolgait, alig vártam, hogy kettesben maradjunk és blöfföljön ellenem. Emelek JJ-vel, ő természetesen adja, meg egy másik srác is. Flop közepes semleges, elcsekkelem, ő emel természetesen egy nagyobbat, én visszatolom rá a beülő feletti all-in-t (tudtam, hogy nincs semmi nála), a harmadik ember dob, a finn viszont gondolkodás nélkül adja... JTo-val!!! (Több mint két beülő volt előtte a folyamatos mákolásainak köszönhetően.) A flopon ugye nem talált semmit, a sorhoz is kellene neki a turn és a river is (vagy mondhatjuk egyszerűen azt is, hogy még csak egy lyukas soresélye sincs), szóval hogy mire adta meg, azt ő maga sem tudja, ez biztos. Az eredményt mindenki kitalálhatja magától is. Turnre már soresélye lett, riverre pedig le is esett a sora. És ez a büdös bunkó több mint 4 beülővel ült ki. Megjegyzem, egy fél beülőt nagy nehezen visszaszedtem tőle, mert innentől sajnos annyira bátran már nem tologatta rám a pénzét, a többiekre annál inkább.

Ui: tegnap határozottan azt mondták, hogy nincs területi probléma a kábeles netszolgáltatómnál. Ma megint felhívtam őket, hogy mondjanak már valami konkrétumot, természetesen nem tudtak, nemrég viszont becsengetett egy srác tőlük, hogy szóljon, csak holnap lesz net, mert átvágtak még tegnap valami fő-fő kábelt innen jó 1 kilométerre, és a környék (de semmiképpen sem csak egy-két lépcsőház) net nélkül maradt. Ahogy hallottam csak itt a lépcsőházban is több helyre becsengetett. Még jó, hogy a központ ennyire képben van... lol

Bocs, hogy ennyit panaszkodok, de olyan szerencsétlen vagyok lassan már egy hete minden szempontból, hogy el sem hiszem.
Vika nem elérhető   Válaszol idézettel