Sziasztok!
A FR asztalok ideális mutatói engem is nagyon érdekelnének, bár gondolom, nem beszélhetünk abszolut értékben a mutatókról, ez változhat a teremtől, a szinttől, a játékosok irányultságától..stb..
Itt ragadnám meg az alkalmat, hogy gratulálja herrbert74-nek a blogjához, amivel lelkesedés öntött belém is, hogy újra elkezdjem a fix limitet alacsony téten (bwin , FL15, FL25). Remélem jól használom, ugye az FL25-nél $0.25 a nagyvak?
Még egy, amit nem értek a PT adatokban (50k hands): AF-nál minden mutatóm viszonylag magas, 1,7-3 közötti, kivéve a pf actions, ami 0.7 körüli. Amit nem nagyon értek, mert semmivel sem vagyok kevésbé agresszív flop előtt, mint utána, sőt..
A more details-nál érdekes dologra figyeltem fel ezzel kapcsolatban. Bárhogy is szűröm le az adatbázist, a Bet% értékem minden esetben 0%. ez hogy lehetséges, így persze, hogy viszonylag alacsony a total AF (1.5) értéke nálam? Ez nekem olyan mintha nem hívnék elsőként soha flop előt. Amúgy a preflop reraise értékem 10 körüli...
vagy én nézek be valamit nagyon...
Kicsit off:
visszatérve az előző bekezdésre, úgy gondoltam, hogy nagy biztonságra törekszem, így akkor lépek Fl50-re (nagvak $0.5, ha jól gondolom

), ha megvan az $1000-s bankrollom.
Az lehet normális szerintetek, hogy kb három hónap alatt, heti öt napban, napi átlag 3 óra játékkal $690-$790 között mozgok fel-le?
Továbbá azt figyeltem meg, hogy a kisebb téten, mintha folyamatosan haladnék feljebb (6BB/100, 34k hands), azért is tűztem ki az $1000-os célt, viszont a következő szinten megálltam (2,6BB/100, 16k hands)
bocsánat a terjengésért, de ezek régóta foglalkoztatnak.
köszönöm minden hozzászólást.
GL All
gregg