Köszönöm a gratulációt, Gregg!
Erre a posztra akartam már válaszolni, csak mindig elhalasztottam/elfelejtettem. Nincs is meg minden elemzésem még, úgyhogy most sem tudok még válaszolni rá. Ami megvan, azt leírtam a blogomban néhány hete.
A 0,25 dolláros nagyvak az szerintem FL50, mert a nagytét százszorosa a beülő, azaz 50 dollár. Eddig nem javított ki senki, úgyhogy valószínűleg ez jó.
A preflop aggresszió faktort ki kell venni a TAF-ból, mert a normál értéke nagyon messze lehet a postflop mutatóktól tg hatrok között mozog, ezért meghamisíthatja a TAF-t. A More Details gomb alatt ki kell venni a pipát az Include Preflop numbers... elől.
A preflop bet % értéke azért nulla, mert a nagyvak már betett egy kikényszerített hívást. Ez persze nem számít hívásnak (azaz betnek). Ezért te csak emelni (raise) tudsz.
Azt nem tudom megmondani, hogy normális-e 700 dolláros ugrás, nekem soknak tűnik, de ha nyersz, akkor nem lehet gond. A nagyobb téten kisebb nyereségesség miatt ne aggódj, ez sajnos természetes. Lesz ez még úgy se, egyre feljebb mész, egyre kevesebb a hal, meg a szerencsejátékos, aki mindent kifizet.
|