Idézet:
Bodza18 eredeti hozzászólása
Vika és Peterpanic is emlegette az ellenfelek értelmi színvonalát. Valóban erre is figyelni kell. Tegnap egy partiban ketten maradtunk egy amcsi ellen (Cake NL20 FR). AJ4 flop és egy semleges turn után leestett riverre a 3. treff, ráadásul J. Én emeltem potnyit, pedig a világon nem volt semmim. Úgy voltam vele, ha van egy kis esze, elriasztja a flösesély vagy a két bubi. Az idiótája megadta A8-cal. Persze lehet mondani, hogy jó volt a readje, de itt nem erről volt szó. Egyszerűen csak látta a top párját és annyi esze se volt, hogy végiggondolja, hogy mennyire borzalmas river érkezett az ő szempontjából.
|
Én ma futottam bele egy amiba, aki valami K4o-hoz hasonló csodával adta a preflop 33-as emelésemet. Flopra lejött a 349 szivárvány, emeltem potnyit, erre visszaküldi. Addig nem vettem észre, hogy nagyon visszaemelgetett volna, úgyhogy elgondolkodtam (mondom ez vagy AA, ami jó nekem, de inkább nagyobb set, ha értelmes az emberem), és mint később kiderült, ez volt a nagy hiba, amcsi idióták ellen nem szabad gondolkodni alacsony set-et flopolva, tolni kell, mint az állat. Lényeg a lényeg, lelassította a játékomat, és riverre leesett a 4 lapos flush-se a négyeséhez. Iszonyatosan haragudtam persze magamra.