Idézet:
peterpanic eredeti hozzászólása
Vika: nálam rendszeresen NL25-ön és NL50-en is rámtolják AQ-val preflop sima standard emelésre... ezek után ez kötelező call szerintem...
bár lehet hogy csak a kcsás avatarom irritálja őket ennyire, ezért kapom ezt a sok pusht  (ugyhogy le is cseréltem haha)
|
Nem önmagában az volt tipikus, hogy rámtolta az all-in-t, hanem az egész együtt: a Nordica átlagához képest mindenképpen normálisabb játékos, a szokottnál (mármint a tőle szokottnál) némileg kisebb emelés, majd a méretes reraise-emre érkező tépelődés nélküli all-in (nem dobálta addig finoman szólva sem). NL10-en ez annyira tipikus lejátszás AA-val... Csapdázik, aztán örül, mint majom a farkának, hogy talált valakit, aki kifizeti. Mert egy 2 dolcsis reraise után alig akad valaki, aki all-in-re dob.
Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de amikor régen ültök valakivel egy asztalnál, és egy lényeges momentumnál megszólal a belső hang, és határozottan mond valamit az illető lépésével kapcsolatban, akkor tapasztalatom szerint hallgatni kell rá, mert nagyrészt igazat beszél.