Téma: Napi Bad Beat
Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2008-05-16, 16:39   #504 (permalink)
Vika
Őstag

Összes hozzászólás: 1.171
Alapbeállítás

Idézet:
barnanag eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
2 hónap az tényleg durva.

Hát nem gyenge. Pár nap, és viszlát Nordica. Csak azért nem hamarabb, mert a hétvégét még végig akarom nyomni (valamennyit csak fogok keresni, ha nem is sokat a trend alapján, na persze agyvérzés közeli állapotban nyilván), és nincs most mozdítható pénzem azon kívül, ami kint van.

Azért ma is jönnek a csodák. Nem az a durva, hogy néha beesik egy hasonló badbeat, mert önmagában egy ilyen leosztás nem nevezhető különlegesnek, hanem az, hogy szinte mindig ez van (de a normálishoz képest legalábbis nagyságrendekkel többször), ha all-in megyek bárkivel. Egyszerűen már szinte kibírhatatlan ép ésszel, ami itt megy, vagy fogalmazzunk úgy, hogy amit velem művel az rng.

7783 boardon betolja a nyomorult 7J-val, nálam K7, adom. River J.

Később AQ3 szivárványon betolja egy másik nagyágyú A9-cel, nálam A3, adom. Turn blank, river Q... Mondjuk ez még hagyján, végülis volt river előtt 9 out-ja.

És ezek csak apró cseppek a tengerből. Záporoznak a
1-2-3 out-ok, teljesen tehetetlen vagyok.

Az a durva, hogy hiába indulok jobb lappal a legtöbb embernél, hiába játszok normálisan, hiába van annyi hal ezen a tetves hálózaton, hogy "háló nélkül" is hülyére kellene keresnem magam még mikron is, ilyen ellenszélben egyszerűen nem lehet. Tegnap már elszakadt a cérna, szétvertem a hangfalaimat, darabokra törtem egy telefontöltőt, szétkaptam a számítógépasztal mozgó alkatrészeit, aminek a következtében rá is zuhant egy termetes lap a lábamra, plusz őrjöngtem mellé még 5 percet, csak azon csodálkoztam, hogy nem kopogtak át szegény szomszédaim.

Az elvárható és a tényleges nyereség görbéit azért megnézném március eleje óta (sajnos a Merge-t nem támogatja semmi tudtommal), gyanítom, hogy arányosan csúcsközeli teljesítmény lenne a két érték közötti különbség.

Amúgy az érzéseim és tapasztalataim alapján úgy néz ki ez a rengeteg badbeat eredményességre kivetítve, hogy az egységnyi leosztás alatt normális esetben megkereshető - tegyük fel - 3 beülő helyett jó ha kijön egy fél és egy beülő közötti haszon.
Körülbelül ezt támasztja alá a mai játékom is eddig, normál esetben (és nekem már tényleg nincsenek nagy elképzeléseim a "normás esetről") 3 beülőnél kellene járnom, ehelyett összeizzadtam heveny káromkodások közepette a fenti kezek "segítségével" is jó háromnegyed beülőt, de ezt is csak azért, mert szerencsére HU-ban maradtam percekig a hálózat egyik legnagyobb idiótájával, aki megtámogatott pár beülővel. Szegénykém annyira hülye, és olyan reménytelen kezekkel tologatja az all-in-t, hogy még az rng sem tudott segíteni rajta.

Na mindegy, jövő héten véget vetek ennek a "fantasztikus" kalandnak.
Vika nem elérhető   Válaszol idézettel