Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2008-06-05, 12:52   #352 (permalink)
Littlemage
Törzsvendég

Littlemage logója

Hely: At the tables
Összes hozzászólás: 3.895
Alapbeállítás

Agostini, Tőled még nem is láttunk videot, igaz? Én megnéznék gyet
Sztem nem vagy béna, csak van, hogy rosszul jön ki a lépés. tegnapi napom nekem is -4-5 BI minusz lett, ebből 1-2-ért vagyok én a ludas tuti.

Sajnos a HM HUD-dal eurolinxen nekem sem működött, nagyon lefagyasztotta a dolgokat. 4 asztalon még okés volt, de többön már teljesen idegörlő volt, ahogy ment a játék. én emiatt álltam ott át a GT+-ra. Ill. termet váltottam közben.

Én esetleg tudom javasolni, hogy CG mellett nyiss meg 1-2 MTT asztalt. Nekem bejött, CG mellett korai/középső szakaszában a versenynek van türelmem kivárni a jó lapokat, mert CG-n van akcio elég. Ha meg már ITM-be vagy közelébe érek, akkor inkább a versenyre fokuszálok, persze 1-2 CG-s asztal megy mellette, mert annyit rutinból elkezelek, ill. ekkor már azon is könnyebben játszok feszesen, hisz ekkor már összpontosítani kell azért a versenyre, hogy ha látsz egy jó szitut (pontosan én se tudom mi az), akkor azt igyekezze az ember kihasználni. Nekem pl. tegnap a versenyzés kb. kompenzálta a CG-s veszteséget, sőt, ha csak türelmesebb vagyok, nagyon jó kis pénzt hozhatott volna.

GL, kitartás!
Littlemage nem elérhető   Válaszol idézettel