2008-06-05, 22:09
|
#360 (permalink)
|
|
Törzsvendég
Hely: JohnFishToday
Összes hozzászólás: 1.703
|
Idézet:
Littlemage eredeti hozzászólása
Az jó ötlet, hogy nem foglalkozl vele 2-3 napig.. de feladnod azt nem kellene. Olvass vissza ebben a topicban, hogy milyen sikeres és eredményes játékot játszol. Mindenkinek vannak ilyen napjai, tényleg relaxálj picit, s ne ülj asztalhoz pár napig. Amúgy még a microgaminghez hozzá fűzném, hogy ott a hallottakból, s tapasztalatokból ítélve azért talán erősebb is a mezőny.
Figyi május 3. hetében az 1700-as BR-omat lefogyasztottam kb 600-ra!!!!!
( jó RB-ben még volt aranytartalék 2-300). de már úgy voltam, hogy még egy beülő mínusz, s visszalépek. s akkor csáó lett volna a race-nek is, mert nl20-on tuti még ennyit se termeltem volna.
El nem tudom neked mondani, hogy mennyire el voltam keseredve... 200k HUF 3-4 nap alatt ment a lecsóba... Mi mindent vehettem volna rajt.
Szóval én azt mondom, hogy ne add fel, pihenj egy kicsit. Mert ha így játszol, akkor tényleg nem lesz jó vége. Relaxálj, mozi, sport, baratnő, haverok. Itt a jó idő ????, lehet menni strandra.
GL!!! Fel a fejjel!!!
|
Idézet:
kanrich_ eredeti hozzászólása
Én már sokszor leírtam, hogy nekem is milyen szériám voltak, és nem is akarok előhozakodni vele. Mindenesetre NL100-on sikerült elbuknom egy bő hét alatt 4k EUR-t, ami engem is természetesen megviselt. De azt mondtam, hogy egyrészt nagyon peches voltam, másrészt nincs az az Isten, hogy feladjam, tanulok tovább. Pár nap szünet és utána jobban is ment.
Természetesen azonban én semmire nem akarlak rábeszélni.
|
Idézet:
speki eredeti hozzászólása
Ok, tehát ezt nem te okozod hanem ez egy pechszéria. Mindenkinél van, időröl időre jön, nincs mit tenni. Tudod, mint a nehéz napok. Ettől még működni fog a póker! Nehogy máris feladd!
|
Köszi srácok... talán , sőt biztos,hogy túlreagálom de már kicsit sok volt... nem szoktam még hozzá -600$hoz 5 nap alatt :| és én meg cash outot terveztem lassan...ijj... hát összeszedem magam 4asztalon hud meg minden higgadt sőt lehet nit játékot játszva játszok kicsit.
még egyszer köszi!
|
|