Már rég írtam ide, elég jól ment mostanában, elégedettvagyok a játékommal, de ami az elmúl 2 2 és fél hétben történt az kriminális. Egyszerűen ennyi bad beatet folyamatrosan már nem tudok elviselni....
ELKÉLPESZTŐ, h ez több héten keresztül megy.
(Nem teszek be partikat, de volt minden sor vs flush donk ellen, sor vs sor, 2par vs 2 par, 2par vs set, 70-30as PF all-inek zsinorba valo elvesztese, szamlalhatalan flip bukas, tulhuzas, es mindez HUban, ahol az ember nem nagyon dob ha már talál egy 2 part és addig megfeleloen aggron jatszott.)
KOmolyan eddig el tudtam viselni, de most mar tenyleg kezdek az idegbaj szelere jutni, h mar tobb,mint 2 HETE MEGÁLLÁS nélkül megy ez.
(A veszteségem nem sok kb egy 100$, de csak amiatt van mert sztem játéktudásban nagyon előtte vagyok az NL 50 HU mezonynek, noha boven boven van hova fejlodni.)
(MOst epp egy AQ vs A5s PF allint buktam, ami utan beirta a hulye donk, h megerti ha kilpek tul eros ellenfel o nekem (3BI+ volt, mert lehetetlen callokat csinalt, es persze nem mert 2-3 tablazni, pedig szetzuztam volna... csak jottem volna ra elobb, h hje maniakus) )
|