Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2008-06-20, 13:15   #442 (permalink)
bravesoul
Törzsvendég

bravesoul logója

Hely: JohnFishToday
Összes hozzászólás: 1.703
Üzenetküldés MSN-en keresztül bravesoul részére Üzenetküldés Skype™-on keresztül bravesoul részére
Kérdés

Én kb mindent megtettem. pörgetem az rng-t , kabalfigurák piszkálok, szerencse pacsikat kérek, négy levelű lóherét rakok ki háttérnek. pár videot néztem ,olvasgattam, felraktam pár handet és játszottam játszottam játszottam.

Hát elég vad számolással kb 0$ a hónap . és erre rájön a -500$ a br-ből. azaz kb -500$ a hónap.

Cg-vel összesen kb -80$,-100$-ban vagyok. sng-vel , hu val egy kicsi pluszba olyan 30$-ban. Mtt-el kb 0-án. De kaptam 70$ rb-t linxen és 150$ havi bonus everesten.

20k garantálton starson tegnap itm lettem , F16Fairline-al egy asztalon ültem egy ideig aztán feszes imagem nem volt elég egy restealre A4s-el AQ insta call és búcsúzta,megbántam. van fantázia az mtt-ben. amúgy

kicsit most hasonló úton vagyok mint peterpanic barátom, bár ő már tényleg dúrva mióta szív,nem tudom,hogy bírja.

Szóval nem tudom mit csináljak, én mindent megteszek. Most még mivel mostanában nem sportolok és bulizok, lehet mindekettőnek eleget teszek a jövőben. bár ahogy ismerem a szerencsém, buliban összevernek , focizás közben meg eltöröm a bokám, de vmit vmiért

Már sok dolgon gondolkoztam:

-SnGzek
-HU SNG
-HU CG
-FR CG
-MTT

vagy esetleg
omaha,HORSE!, vagy csak szimplán stud.

még az is megfordult a fejemben,hogy FL-et játszok...

Ma meglesz az xbox, úgyhogy 24-25 órán át most nem nagyon látok lapot, sztem rám is fér. napok óta játszok és játszok aztán meg...

volt tegnap nagyon szép 1(EGY!!) percem.

beltoltam KKval AAba, aztán közben set vs overset és még egy nut sorral push turnon riverre pedig leesett a flushe a csávónak.

-110$ \perc ...jól esett

A tervek a köv. pár napra.

- kis rend az életben
-sport,sport ,sport
-buli
-Xbox kiélvezése és csak arra gondolás közben, igen ezt a pókerből vetted
- a szobámban,és a gép körül is rendet kéne raknom.

srácok, kitartás, mindjár Július, jöhet a nagyobb sz**ás