Nem azt mondom hogy a set miningot alacsony párokkal fejezd be nem ez volt a nagy hiba hanem az hogy nem check call-t játszottál emelés helyett ezen a szinten bárkinál lehet bármi ha nem jön a full akkor meg fold. Ráadásul 5 ember ellen játszottál bárkinál lehet egy 5678. Én azért nem szoktam kicsi lapokkal nem setminingolni kivéve ha a másik kettő értékelhető lap kombinációt hoz vele, mert ezen a szinten a jobbak már tudják hogy nem szabad all in menni minden szarral és az én bajom inkább az volt az ilyenek megjátszásával hogy ha be is jött a set általában egy fifty fifty party játszottam valami szín sorhúzó ellen vagy bejött és mindenki dobott vagy bejött és a másiknak over set. Nem tudom hogy én hibáson játszok e de set et akkor miningolok hogy ha van valami másik kombó mellette. Ilyenekre gondolok hogy 4456 44akss. Mondjuk az én gondoltam ellenére is sokat látok plo5000 olyanokat hogy 2267oo val simán adják a pénzt preflop a reraiselt potba. Lehet hogy csak én gondolkodok rosszul de amióta inkább csak a értékesebb set miningos lapokat játszom meg többet nyerek.
Utoljára módosítva: nafaw által : 2008-06-29 11:21.
|