Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2008-07-02, 03:21   #448 (permalink)
bravesoul
Törzsvendég

bravesoul logója

Hely: JohnFishToday
Összes hozzászólás: 1.707
Üzenetküldés MSN-en keresztül bravesoul részére Üzenetküldés Skype™-on keresztül bravesoul részére
Alapbeállítás

na , mától újra élek kicsit pihentem. bocsi mindenkinek de kb. soha nem voltam itt mikor msn meg ilyenek mentek.

kisrapinak special bocsi de péntek este kb mindent megtettem,hogy jelezzem neki,sajna nem jó a szombat de az internetszolgáltató nem gondolta úgy,hogy ezt a tudomására kellett volna hoznom.bocsi.

ma nyomtam egy pár handet de most fáradok szóval megyek és alszom.

spirited blogja feltüzelt és nem annyira húz fel pár bad beat na jó azért a vége most fájt.

sztem jól játszottam, de a végéna profit két harmada egy KK vs. 66 pf allinben maradt a turn és river 6osnak köszönhetően . ... így kőkeményen 11$\1300 hand ... ez már vmi :\ .

egyébként ideiglenesen visszalépten NL25-re és nem érdekel ,hogy valóban jobb(?) a mezőny mint everesten de Starson fogok játszani.

őőő és igen az xbox elég kafa

na grindre fel

a hónapban egyébként meg sem merek pénzt célozni célnak ,csak hand számot de ezt meg 10.-e előtt nem tudom eldönteni mennyi legyen... bár jó lenne már egy szép hand számú hónap.