Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2008-07-03, 05:05   #3 (permalink)
R1per2
Törzsvendég

R1per2 logója

Hely: Üröm
Összes hozzászólás: 341
Alapbeállítás

1#
Hand History Posting and Rakeback
Ellenfelemről kevés adat van, az alapján átlagos passzív játékosnak tűnik.
Limpelt potban kapok egy callt, majd egy reraiset turnön. Ez önmagában is nagyon erős kezet jelent, mert slowplayelt flopon. Egyetlen értelmes lapot verek, az a QT, illetve QJ split, de szerintem azzal nem izmozott volna ennyire, eleve nincs értelme azt így játszani szerintem. 3-as sett, KQ, AQ ver, a blöfföt teljességgel kizárom, mert semmi értelme nem lenne. A river pedig egy jó nagy valuebet. Mi másra tehet engem, mint egy Q-ra? Semmi draw nem volt a boardon, és a river nagyméretű betje egy komoly valuebetet takarhat, amit az elárult tercemmel kifizethetek.
Jó dobás?

2#
Ellenfelem: 11.6/5.2/2.41
707 hand alapján első benyomásra weaktight regularnak tűnik, nit játékos szerintem, aki a cbeten kívül más blöfföt nem ismer.
Az volt az érzésem, hogy két párral inkább csak végigcallolgatna. Flop előtti agresszorként nagyon leszűkíthető a hand range, a játéka és a board alapján AA, KK, AQ, QQ-val játszhat. A turn egyszerre volt jó is meg rossz is. Újabb lap, ami ver, viszont az AQ-t stackelem. Annyira erős line volt a flop donk call a multiway potban, majd turn reraise, hogy akár teljesen behatárolható AA vagy QQ-ra?
Vagy emelt potban setet ilyen boardon ne dobjak?

3#
Tentaculat egy régi több asztalos regular játékos, 2130 handem van róla. Ő is a korábban említett nit weak játékos benyomását kelti.
19.7/4.8/3.45 3bet 3.3
A középről jövő 3betje az UTG-re is egyből bekapcsolta a vészharangot. Megpróbáltam a lehető legolcsóbban kideríteni, jó vagyok e, és kis 4betet alkalmaztam. Az 5betre teljesen bizonyossá vált, hogy AA-ba futottam. Szerencsére őszinte játékos, aki szereti elemezni chatben a dolgokat, úgyhogy bizonyosan jól dobtam.
Mindenesetre azért megkérezem tőletek is, hogy egy ilyen játékos ellen ez a játék megfelelő volt e. Attól féltem, hogy ha flopot nézek, és nincs setem, az alacsony lapokra se tudnám akkor már eldobni a KK-t, mert a 3bet kevés infó az AA-ra szűkítésre. Ezért választottam a 4betet. Mit gondoltok?

Utoljára módosítva: R1per2 által : 2008-07-03 05:40.
R1per2 nem elérhető   Válaszol idézettel