4#
Hand History Posting and Rakeback
Bertelsen 869hand
12.1/7.1/3.41, fold vs 3bet 0, went to SD 27.6% (elég magas, a W SD%-a jó szar is 43%)
Várható volt egy call a 3betemre, bár nincsen túl nagy mintám még róla, lehet amikor 3betet kapott eddig, mindig jó lapja volt.
Megérkezett az ászos flop, a Q sajnos csúnyán néz ki rajta. Beledonkol a 3betelt potba, ezt teljességgel gyengesének vélem, elsősorban 99-JJ-re teszem, másodsorban egy gyenge ászra, mint az AJ, azonba ha visszaemelek, el fogja dobni, hacsak nem AQ két párba vagy setben futottam (QQ-ra gondolok elsősorban).
Megadom, ezzel azt sugallva, hogy bizony engem is segített a flop, és akár egy AA-t vagy QQ-t slowplayelek.
Ezek után az ellenfelem szarik bele, belenyit megint egy jó nagyot. A gond ott van, hogy a turn licitmenet után szerintem nem szokás egy egyszerű ászos kézzel így nyomulni oop 3 betelt potban. Talán AQ-val, de még azzal is necces.
Végül rátoltam, és persze setbe futottam, de úgy érzem talán ez eldobható lett volna. Hozzáteszem az ellenfelem játéka így is merész, mert ha nem segít a flop a kezemen, nem fizetem ki a setjét, hapedig nem jön a setje, el kell dobnia pozíción kívül, akármi jön. Sajnos mindkettőnknél 140BB körüli stack volt.
Jobb játék lett volna, ha flopon már viszaemelek, és ha arra kapok allint, akkor dobom?
Ha azt megadja, majd tovább nyit a többi utcán, akkor is dobás?