Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2008-07-04, 17:10   #27 (permalink)
Overcome85
Törzsvendég

Hely: Miskolc
Összes hozzászólás: 177
Alapbeállítás

Sziasztok!

Az utóbbi két napom nem volt kifejezetten eseménydús!
Egyik nap nyertem $30-t a másik nap meg elbuktam $10-t!
Néhány sett-em elvérzett és csináltam egy két hülyeséget is így már viszont jobban fest a +$20!
Viszont jó hír ,h az IPoker microlimites állománya/NL20-on vagyok jelenleg/ iszonyat gyenge!
Egyik fele gyenge feszes játékos/ez a kedvencem/ a másik meg totál idióta!
Nekem volt olyan érzésem az egyik játékossal kapcsolatba ,h nem ismeri a lapkombinációkat!?Mind1!Van pár értelmes ember de őket hamar ki lehet szúrni!

Változtattam a játékstílusomon és igen!Ez az amit nekem találtak ki!
Loose agressive lettem!Ez az ami nekem való!Komolyan!
Eddig játszottam a TAG játékot amit mindenhol belémsújkoltak de nem igazán voltam nagy plusszban vele!Bezárva éreztem magam és több hibát is követtem el mert flop előtt ugye feszes voltam és az előírások szerint játszottam és pont emiatt a befásultság miatt sokszor rossz döntést hoztam
post flop!
Most szabad vagyok és szárnyalok!
Ha gyengeséget érzek riverig agressor-kodok!Nem nagyon engedem a check-eket!Néha beleszaladok egy bukóba de ilyenkor arra gondolok ,h most vettem meg egy hatalmas reklámfelületet a Westend CC oldalán!Így már nem is olyan drága!

Volt 3 napja egy $130 plusszom NL20-on ma pedig egy óra játékkal +$70-t kapirgáltam össze!Ja és csak SH-et játszom érthető okoból!
Nem nagyképűség maitt írtam ne értsétek félre de tényleg nem megy a TAG és most jobban érzem magam és simán elengedek flop után egy AA-t és ez a stílus nekem nagyobb izgalmat,játékélményt/a legfontosabb/ biztosít és ezen tényezők miatt a játékom is nyugodtabb,megfontoltabb és nyereségesebb!
Rengeteget kell még tanulnom de most az egyszer úgy érzem jó úton haladok!
És rengeteg video-t nézek a nagyoktól!Próbálom kitalálni mit miért csinálnak,mire gondolnak!Napi 1-2 órát tanulásra szánok!

Remélem ez nem csak egy upswing és nem bukom el az életemet is!
Overcome85 nem elérhető   Válaszol idézettel