Na elkezdtem nézni!
Leírom a megjegyzéseimet és a kérdéseimet.
Először is nagyon tetszik a videó!!! Másodszor pedig részletes kommentárt írok, mindent megkérdezek, ami érdekel
0. perc: Úgy látom, hogy sokszor preflop nem 3,5 BB-t emelsz, hanem csak 3-at. Miért?
1. perc: Csodálkoztam, hogy a bal alsó asztalon a 9Ts-t bedobtad, miután volt egy dead BB postoló srác. Az ilyen suited connectorokkal CO-ból D-ből nem szoktál emelni limpelő után?
2. perc: A7o-t bal alsó asztalon CO-ból dobod. Jellemzően AX lapot ezek szerint CO-ból fold-ra játszod?
3. perc: bal alsó asztal középen: 99-et kapsz dealerben, amivel csak megadsz. Általában mi az a lap, amivel már 3 betelsz egy CO emelőre? Nyilván a kérdés megválaszolása alapvetően függ attól, hogy ugye milyen az ellenfél. Mondjuk egy lazább és tight-abb játékos esetén hol kezdődik az a pár, amivel már 3 betelsz és nem a set értékre mész, mint jelen esetben tetted.
7 perc: jobb fent: TT : Preflop értem a játékot és a flopon is a visszaemelést. Itt miért csak ilyen kicsit emeltél vissza? Az ásztól én lehet, hogy megilyedtem volna, mert leginkább AK-ra tettem volna az illetőt. Mire tetted? Szép játék egyébként!
11.perc: középen fent: 33 : NA ITT VAN! VÉGRE! Állandó kérdésem, és bizonytalanságom, hogy mit csináljak a kis párokkal vaklopásokkal szemben. Tudnál mondani egy statisztikát, vagy pár dolgot UGotPwnd-ről? Jellemzően minden párral visszaemelsz ilyen helyzetben? Pár szót tudnál erről írni?
13. perc: bal alsó asztal: ATo, flop: 9J8r, amennyire meg tudtam ítélni eddig FUZZ088 fish módon játszik. Én valszinű cbeteltem volna ezt a floppot egy OESD+overcard-dal. Általában el szoktad passzolni ilyenkor a floppokat és inkább free cardot kérsz? --> Update: ok, látom a beírást

))
14. perc: Középső asztal 99, amikor a riverre set-ed lesz. A turn-ön itt én általában dobni szoktam, mert bár igaz, hogy az ász turn kötelező bet két passz után Villain-nak, de a zónájának is széles része.
17. perc: AJ jobb fent: OMG! Szép játék, a csávó vmi fish hogy így az oddsok ellen játszik?
Na eljutottam a 25. percig, a második felét hamarosan nézem tovább.
Köszi előre is a válaszokat!