"megtörtem"
Azt hiszem most jutottam el arra a szintre, hogy nem akarok többet cg-t játszani online.
Az elmúlt két hónapban szétszivatta az agyam a full tilt, de már túltettem magam rajta.
Nagyon sokan javasolták, hogy próbáljak ki másik termet is, ezért hosszas gondolkodás és nézelődés után kikötöttem a cake pokeren.
Tetszik a grafika és jókat is olvsatam róla, ezért befizettem egy induló 200 dollárt ide.
1 hét óta nyomom itt napi nagyjából 3-4 óán keresztül.
Tegnap este lenulláztam a bankrollt.
Az elején teljesen "normális" volt minden és ezalatt nem csak az Én osztásaimra gondolom, hanem természetesen figyelem a többiek összacsapásait is.
Korrekt módon kerültek nyerésre a lapok, természetesen volt bad best meg hasonlók, de igazság szerint Én például nem veszek bad beatnek egy AA preflop all-in bukást vagy eg alul felül nyitott sor leesését vagy ugyanez flushre - ezek benne vannak a kártyában.
Túllépek rajta és kész.
Az elmúlt három napon az krimibe illik illetve teljesen döbbenten állok a látottak előtt.
Az összes MONDOM az összes all-in szituációt elveszítettem az elmúlt 3 napban.
Olyan szintre jutottam hogy két külön asztalon ketten is beírták, hogy gyorsan hagyjam abba, mert Ők még nem láttak ilyet, pedig Ők is nyertek Tőlem.
Osztott flush vs AX - csak "A" pár a flopon + turn X river X
Osztott drill vs AX - csak "A" pár flopon + sorra kiegészül (2 lappal kiegészülve)
A9 vs A2 (A92 boardon) - river 2 (hasonlók számtalanszor)
Azegyik srác azt írta, hogy curve van rajtam....
Pedig Ő volt az ellenfél és csak érdeke volt a bukásomon.
2 lapos esélyek esnek le folyamatosan.
Az egészben a legidegesítőbb, hogy tartottam magam és mindig felálltam több óra melóval, de mindig kaptam egy hasonló "csapást" és a végén "sokkot" kaptam.
Beültem egy 100 + 5 dolláros sit and go-ra.
Első osztás:
ELSŐ ELSŐ ELSŐ ELSŐ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
AQ kézben kisvak
flop AQQ
check - ellen all-in
???????????????????????????????????????????
mondom megjött a szerencsém, minden eddigi rossz gondolatom elszállt a cake pokerrel szemben, visszaépítjük magunkat a kiindulásra és kipihenve kezdjük újra az egészet.
jól átgondolva a jövőt CALL
SHOWDOWN
ellen mutat 77
TURN 7
RIVER 7
Fel kellett állnom a gép mellől és ki kellett mennem a kertbe, hogy ne verjem darabokra a gépet.
Nagyon sok mindent elviselek a pókerrel szemben, de azért mégis úgy gondolom, hogy ez egy játék.
Ha nem tudsz" játszani" akkor szépen lassan nem is szeretnél játszani.
Nem pénzkereseti forrásnak tekintem az online játékot, hanem kikapcsolódásnak, de az abszolút irreális dolgokat nem szeretem.
Mondom nem zavarnak a bad beat-ek, amíg az egy normális egyensúlyban van.
Mit értek ez alatt - a flopnál mutatott százalékos arány nagyjából követi hosszú távon a nyerési mutató.
Elfogadom, hogy vannak rossz periódusok, de nem hiszem hogy napokon keresztül és 4 asztalon folyamatosan nem nyerek meg egyetlen all-in szituációt sem, függetlenül a mutatás pillanatában induló helyzettől.
A konkluzió, hogy mostanában nem fogok cg-t játszani egy darabig, mert "elvették" a játékomat.
Nagyon szívesen leveleznék privát vkivel, aki tényleg pro ezen a területen, mert kíváncsi lennék a véleményére és tapasztalatára.
Nagyon sokat kell még tanulnom erről a játékról, de szeretnék egyszer és is komolyan foglalkozni vele, csak úgy érzem elakadtam.
Ha vki hajlandó ebben segíteni azt előre is megköszönöm.
üdv
Falinaptar
|