Ez a bad beat a szó legszorosabb értelmében, és bár én mindig magyarázni szoktam, hogy nem kell idegeskedni ez valóban az a szitu ahol teljesen megértelek. Én a helyedben(és biztos vagyok benne, hogy előbb vagy utóbb velem is elő fog fordulni ez), egyrészt pihennék kicsit valóban, na nem a kártyák miatt, hanem mert az ember ilyen széria és badbeat után hajlamos elveszíteni az önbizalmát és nagyon eltérni a helyes játéktól. (pl ha jól értettem az a 100 dolláros sng mintha az ottani(!) BR-ednek nem felelt volna meg nagyon, hacsak nem értettem valamit nagyon félre). A felszabaduló időben pedig egyrészt minél több sport, szórakozás és némi póker, de nem fórumok hanem videók és könyvek. Idővel visszajön majd a kedv és az önbizalom. Mondjuk 1-2 hét elég annál több nem kell.
nekem is volt, hogy sorozatban 30 sngből 25-t vesztettem és 5-t hoztam éppencsak fizetős helyen. Legtöbbször 60 és 80 százalékos előnyből indultam. Persze a floppol fullt leverő backdoor pokerhez hasonlító bad beatjeim nem nagyon voltak. Viszont az apadó BR és a sorozatos peches partik ígyis megfekszik az ember gyomrát. Ki kell pihenni és utána a lehető legjobban figyelve újrakezdeni. Ahogy már írtam, akinek még nem volt hónapokig tartó búkószériája az egyszerűen nem játszott még eleget. Valahogy olyannak tűnik nekem mint amikor egy sportban durván hónapokra lesérülsz és nem is tudsz edzeni. Meggyógyulni és újra elérni a szintet ahonnan visszaestél ott sem egyszerűbb, mégis aki valamit el akar érni annak muszáj. Persze senkinek sem kötelező