nekem egy specifikus kérdésem lenne az mtt-k buborék fázisában.
- amennyiben átlag alatti stack-kel érkezel meg ebbe a stádiumba, akkor hogyan tudod feltornászni magad/életben tartani magad, - az általad említett hiperagresszív stílussal - ha ebben a szakaszban, pláne azon a szinten, amin te játszol, mindenki más is tisztában van ezzel a stratégiával, és nagyon mennek a lopkodások, restealek.. hogy tudsz úgy terrorizálni lapok nélkül, hogy mindenki nagyon agresszív? ilyen jó megérzéseid vannak?
- egyszer néztem ahogy játszol, mégpedig a sunday million döntő asztalát. elképesztő volt az az agresszió, amit hoztál. azt láttam, hogy nagyon sokszor 3beteltél, 4beteltél, sőt a postflop játékban is rengetegszer emeltél vissza, amikor már elkönyveltem, hogy a másik csávóé a pot, akkor még visszaemeltél a riveren. nem nagyon tudom ezt kérdésbe ágyazni, de mégis kíváncsi lennék, hogy hogyan alakult ki ez a stílusod, általában megérzések alapján csinálod? read alapján, vagy pedig inkább állandóan csak nyomás alatt tartod az ellenfeleidet, vagy adabszurdum még lapod is van ilyenkor??? ilyesmi. összességében úgy látom, hogy az igazán profi agresszív tornajátékosokat pont ez a masszív 3-4betelgetés különbözteti meg az átlagos/jó mtt játékosoktól. Milyen "ösvényt" kövessünk, hogy eljussunk arra a hiperagresszív szintre, amin te tolod?
na ha ebből lesz vmi kérdés akkor csodálkoznék

mindenesetre én kíváncsi vagyok.