Oldal: 8 / 22 ElsőElső ... 67891018 ... UtolsóUtolsó
Eredmény: 71 - 80 (215) összesen
Like Tree160Likes

Téma: WSOP Main Event - Koroknai továbbjutott, Vizsnyiczai 131. helyen végzett

  1. #71
    Fáradhatatlan grinder straubbazsi avatara
    Csatlakozott
    2010. 05. 21.
    Hely
    Veszprém
    Hozzászólások
    599

    Alapbeállítás

    Brh, az nem kicsit feszült pillanat lehetett.

    Ezt a 65 kommentet meg egyáltalán nem értem. Ez még az előzetes várakozásaimat is felülmúlta.

    Miről beszéltek? A versenybíró minden körülményt alaposan figyelembe véve meghozta a döntést. Most akkor ti itt miről beszéltek?

    Nem értem a csajt sajnálókat sem (már azon kívül, hogy itt mindenki szeret idegbeteg lenni az asztaloknál, még akkor is, ha más helyébe képzeli magát). Ez a parti hiba (hibák) nélkül kb. 90%ban úgy zajlik le, hogy a Baumann emeléssel viszi a vakokat. Jelen esetben a hiba (hibák) miatt hozzácsaptak + egy emelést. Mondanám, hogy ez így +EV. Hova ez a nagy sajnálat? Mert nem kapott 2m chippet egy sima figyelmetlenség miatt? Ugyanmár.

    Hogyan használnák ki ezt a szabályt a jövőben? Alig lehetne ennél egyedibb eset. Esély sincs arra alapozni, hogy ha én így lépek, akkor teljesen más körülmények között is így fog dönteni a floorman.

    Nem is értem.

    update:

    Jah, plusz mindenki Kori FTre jutása miatt aggodalmaskodik, hogy az milyen para már. Gondolom Baumann ellen nagyobb élmény lenne ott játszani, akinek 2m zsetont ingyen öntöttek volna a nyakába.
    Utoljára módosítva: straubbazsi által: 2012. 07. 15. 21:07
    Krono, zsulboy and dtommyka like this.

  2. #72
    Fanatikus tag radír avatara
    Csatlakozott
    2010. 06. 11.
    Hely
    Budapest
    Hozzászólások
    394

    Alapbeállítás

    Jessica Welman ‏@jesswelman
    If you are curious about the Koroknai/Baumann ruling yesterday, see Rule #89 of the WSOP rule book: http://www.wsop.com/2012/2012-WSOP-Rules.pdf
    Retweeted by Kevin Mathers

    az egyszerűség kedvéért:
    rule 89
    All chips put into the pot in turn stay in the pot. If a Participant has raised and his or her hand is killed before the raise is called, the Participant may
    be entitled to the raise back, but will forfeit the amount of the call. Any chips put into the pot out of turn fall under the action "may or may not be
    binding" Rule 88.
    becike likes this.
    "Even a bad reason is better than no reason."

  3. #73
    PA addict Holdenper avatara
    Csatlakozott
    2009. 04. 30.
    Hely
    BP
    Hozzászólások
    3.627

    Alapbeállítás

    Olyan nem lehet, hogy a Kory nem látta, hogy emelt a csaj, mivel ha jól tudom most már minden akciót be kell jelenteni, illetve az osztó is szokta mondani, hogy mi történik. Szóval a Kory mindenképpen figyelmetlen volt.

    És az osztó is mindenképpen hibázott, mert neki tudnia kellett, hogy a csaj emelt. Akkor meg alap, hogy nem húzza be a muckba az allines játékos kártyáit.

    Mindemellett én örülök, hogy jól járt a Kory, de szimplán azért mert magyar:P

    OFF:
    A csaj meg annyira nem jó, de azért nem mondanám rá, hogy csúnya. Pláne nem pókeresek között vizsgálva
    Mooshoo: he's repping the jackson five
    Mooshoo: don't hate

  4. #74
    PA addict naggeri avatara
    Csatlakozott
    2007. 04. 11.
    Hely
    Budapest
    Hozzászólások
    3.316

    Alapbeállítás

    Idézet radír eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Jessica Welman ‏@jesswelman
    If you are curious about the Koroknai/Baumann ruling yesterday, see Rule #89 of the WSOP rule book: http://www.wsop.com/2012/2012-WSOP-Rules.pdf
    Retweeted by Kevin Mathers

    az egyszerűség kedvéért:
    rule 89
    All chips put into the pot in turn stay in the pot. If a Participant has raised and his or her hand is killed before the raise is called, the Participant may
    be entitled to the raise back, but will forfeit the amount of the call. Any chips put into the pot out of turn fall under the action "may or may not be
    binding" Rule 88.
    szerintem ez perdöntő volt minden nagytudású szabálymágus okoskodásával szemben...
    szóval HELYESEN jártak el.

  5. #75
    Őstag JuhaAasz avatara
    Csatlakozott
    2009. 10. 03.
    Hozzászólások
    1.394

    Alapbeállítás

    Idézet radír eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Jessica Welman ‏@jesswelman
    If you are curious about the Koroknai/Baumann ruling yesterday, see Rule #89 of the WSOP rule book: http://www.wsop.com/2012/2012-WSOP-Rules.pdf
    Retweeted by Kevin Mathers

    az egyszerűség kedvéért:
    rule 89
    All chips put into the pot in turn stay in the pot. If a Participant has raised and his or her hand is killed before the raise is called, the Participant may
    be entitled to the raise back, but will forfeit the amount of the call. Any chips put into the pot out of turn fall under the action "may or may not be
    binding" Rule 88.
    mekkora szar egy szabálypont ez így

  6. #76
    Fáradhatatlan grinder straubbazsi avatara
    Csatlakozott
    2010. 05. 21.
    Hely
    Veszprém
    Hozzászólások
    599

    Alapbeállítás

    Olyan nem lehet, hogy a Kory nem látta, hogy emelt a csaj, mivel ha jól tudom most már minden akciót be kell jelenteni, illetve az osztó is szokta mondani, hogy mi történik. Szóval a Kory mindenképpen figyelmetlen volt
    Jah, FTn, ott sem mindig, ha igen, akkor is két hétig megy azon is a flame. Még mindig nem tudjuk, hogy pontosan mi történt az asztalnál (jó eséllyel nem is fogjuk). Nem tudjuk, hogyan emelt Baumann, a leírás alapján a legvalószínűbb, hogy a dealer szintén (!) nem vette észre az emelést. Ha ez úgy zajlik, hogy Baumann mondja, dealer mondja, Kori all-in majd dobás, akkor több, mint valószínűtlen, hogy erre a dealer automatikus reakciója behúzni a lapokat, mert akkora már tudatosulnia kellett volna benne a helyzetnek. Én nagy összegben fogadnék, hogy senkitől nem hangzott el a raise 60k.

    Főleg ennyire hiányos információkkal látom totál értelmetlennek látom a vitát.

  7. #77
    Tag
    Csatlakozott
    2007. 06. 14.
    Hely
    Cegléd
    Hozzászólások
    149

    Alapbeállítás

    Tényleg, ez a böszme csaj tetszik nektek? Úristen, micsoda ízlésficam!
    Mindegy ki hibázott, vagy nem,
    mint a sportpályákon, a bíró dönt, és innentől kezdve nincs is miről beszélni. Vagyis van, csak értelme nincs, akár az ukrán gólról, amit nem adott meg a bíró.

  8. #78
    Kitiltva
    Csatlakozott
    2012. 07. 03.
    Hozzászólások
    80

    Alapbeállítás

    Azért nem kell félteni a csajt. Azóta nyert egy flippet és 5 millió zsetonon csücsül. Kory is építkezik.

  9. #79
    PA addict
    Csatlakozott
    2010. 04. 20.
    Hely
    Debrecen
    Hozzászólások
    4.865

    Alapbeállítás

    Hát ez a szabály rövidre zárja a dolgokat.
    Nem túl szimpatikus, de el kell fogadni.

  10. #80
    Újonc
    Csatlakozott
    2012. 05. 29.
    Hozzászólások
    20

    Alapbeállítás

    Ok téma lezárva!
    A legnagyobb probléma nem tölti be a wsop.com-ot wtf?!
    Hogy szurkoljak így? Másnak se megy?

Oldal: 8 / 22 ElsőElső ... 67891018 ... UtolsóUtolsó

Hozzászólás szabályai

  • Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •